Nå kan fagskolestudentene svare på Studiebarometeret

Nå er fagskoleundersøkelsen sendt ut til alle landets fagskolestudenter. Undersøkelsen gir studentene en mulighet til å si hva de mener om sin egen utdanning.

For fjerde gang kan norske fagskolestudenter svare på spørsmål om studiehverdagen sin i NOKUTs årlige undersøkelse, Studiebarometeret for fagskolestudenter.

– Svarene som studentene gir, er viktig kunnskap for hele fagskolesektoren. I år er det rekordmange fagskolestudenter som har fått tilsendt undersøkelsen. Ca. 20 000 fagskolestudenter, fordelt på omtrent 700 utdanningstilbud ved 61 fagskoler, kan nå bidra med tilbakemeldingene sine til fagskolene. Jeg håper mange tar seg tid til å svare på undersøkelsen, sier NOKUTs analysedirektør Ole-Jacob Skodvin.

Følger opp koronaspørsmål

Fjorårets fagskoleundersøkelse var den første store nasjonale studentundersøkelsen om koronasituasjonen i Norge. Den ble sendt ut en måned etter landet stengte ned i mars 2020. Årets undersøkelse følger opp dette og vil gi mer informasjon om hvordan pandemien har påvirket fagskolestudentene.

– Det er viktig å få informasjon om hvordan året med pandemien har vært for fagskolestudentene. I tillegg til at vi følger opp spørsmålene fra i fjor har vi lagt til noen nye spørsmål om koronasituasjonen. Det dreier seg blant annet om innvirkning på praksis, forklarer Skodvin.

Delta i undersøkelsen

Er du fagskolestudent? Da skal du ha mottatt en e-post med lenke til undersøkelsen. Du kan også motta lenke på SMS ved å følge instruksjonene på nettsidene våre. Undersøkelsen stenges 5. mai.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om Studiebarometeret for fagskolestudenter, kan du nå oss på fagskoleundersokelsen@nokut.no.

Mer informasjon om undersøkelsen

Del med andre