Lansering av Studiebarometeret for fagskolestudenter 2023

Hvordan opplever fagskolestudentene kvaliteten på utdanningen sin? Torsdag 28. september får vi svaret, da legger NOKUT frem resultatene fra Studiebarometeret for fagskolestudenter 2023.

Sammen med Fagskolen Innlandet har NOKUT har gleden av å invitere til lansering av Studiebarometeret for fagskolestudenter. Her vil vi få presentert et innblikk i hvordan fagskolestudentene opplever kvaliteten i utdanningene sine.

Hovedtema for dagen er arbeidslivstilknytning, arbeidslivets bidrag inn i utdanningen og studentdemokrati.

På arrangementet vil du få høre blant annet:

  • Hovedfunnene fra årets undersøkelse
  • Samtale om hvordan arbeidslivet kan bidra inn i utdanningen
  • Panelsamtale med leder av Organisasjon for norske fagskolestudenter Thea Tuset, Rektor ved Fagskolen Innlandet Gard Tekrø Rolid og NOKUT-direktør Kristin Vinje.
  • Hvordan Fagskolen Innlandet arbeider for å få sine studenter til å svare på Studiebarometeret.

Hele lanseringen strømmes på denne siden, men registrer deg gjerne i skjemaet under for å få en påminnelse i forkant med lenke.

Studiebarometeret for fagskolestudenter gjøres på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, og er Norges største og viktigste undersøkelse blant studentene som tar høyere yrkesfaglig utdanning.

Frokostmøtet finner sted på Fagskolen Innlandet, Gjøvik. Lett servering fra 8.30 og møtestart er 9.00.

Det tas forbehold om endringer i programmet og klokkeslett.

Påmelding

Ved påmelding samtykker du til at vi lagrer personopplysninger om deg til bruk for det aktuelle arrangementet. I etterkant hender det også vi sender ut et spørreskjema for evaluering av arrangementet. Opplysningene deles kun med de av samarbeidspartnerne våre som trenger disse for å utføre sine respektive oppdrag. Sjekk personvernerklæringen vår for mer informasjonTotal: 0 kr

Del med andre