NOKUT-frokost: Lansering av Studiebarometeret for fagskolestudenter 2020

Velkommen til lansering av Studiebarometeret for Fagskolestudenter 2020.

For tredje gang har NOKUT gleden av å invitere fagskolevenner landet rundt til å høre fagskolestudentenes dom over året som er gått. I år er det naturlig nok ekstra spennende, ettersom vårens semester ble kraftig utfordret av corona-pandemien.

Fra scenen i Kulturhuset får vi høre fra flere viktige stemmer i sektoren, blant andre Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H), ny NOKUT-direktør Kristin Vinje, og leder av Fagskolerådet Arvid Ellingsen.

Det er mulig å melde seg på møtet for å delta fysisk, men vi oppfordrer likevel de som ikke er i området til å følge møtet via strømming.

Spørsmål eller kommentarer kan rettes via Twitter, #nokutfrokost.

Tid: 24. september. Kl 08.00 – 09.30 (lett servering fra kl 07.30)
Sted: Kulturhuset i Oslo / Strømming på nett

Strømming av møtet blir tilgjengelig og krever ikke påmelding i skjema. Følg arrangementet på Facebook for mer informasjon.

Påmelding

Ved påmelding samtykker du til at vi lagrer personopplysninger om deg til bruk for det aktuelle arrangementet. I etterkant hender det også vi sender ut et spørreskjema for evaluering av arrangementet. Opplysningene deles kun med de av samarbeidspartnerne våre som trenger disse for å utføre sine respektive oppdrag. Sjekk personvernerklæringen vår for mer informasjon
Total: 0 kr

Del med andre