AVLYST! NOKUT-frokost: Har utdanning fått høyere prestisje ved UiO?

Frokostmøtet onsdag 11. mars er dessverre avlyst.

Etter nye råd fra Folkehelseinstituttet om å vurdere hvorvidt arrangementer med mer enn 100 deltakere skal gjennomføres, har vi valgt å utsette morgendagens frokostmøte inntil videre. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.

I 2013 etterlyste NOKUT mer oppmerksomhet om utdanningskvalitet, og flere målrettede virkemidler for å løfte kvaliteten. På de syv årene som har gått har det skjedd mye positivt. Både på institusjonene og politisk er det mer oppmerksomhet om utdanningskvalitet enn hva det var tidligere.

11. mars tar vi turen til UiO for å høre hvordan det jobbes med utdanningskvaliteten der, og hvordan koblingen er mellom utdanning og forskning.

Vi vil få høre eksempler fra noen av fagmiljøene ved universitetet. Hvordan arbeider de for å styrke denne koblingen og studenters deltakelse i egen læring? Hva er utfordrende? Og hva er planene framover?

Det blir også en utdanningskvalitetssamtale med Johannes Saastad, Studie- og læringsmiljøansvarlig i Studentparlamentet, NOKUT-direktør Terje Mørland og UiOs prorektor Gro Bjørnerud Mo, hvor det også åpnes opp for spørsmål fra publikum.

Møtet avholdes i Realfagsbiblioteket i Vilhelm Bjerknes’ hus. Det starter 8.00 og varer til 9.30. 

Møtet vil også bli strømmet på NOKUT.no og på NOKUTs Facebook-side.

Les notatet Har utdanning fått høyere prestisje ved UiO? (pdf)

Del med andre