Faglig vorspiel | Utdanningsfest | NOKUTs konferanse om høyere utdanning 2020

29. januar byr vi opp til både Faglig vorspiel og Utdanningsfest. Dagen etter følger vi opp med NOKUTs konferanse om høyere utdanning.

  • Sted:

  • Start:

  • Slutt:

  • Påmeldingfrist:

Faglig vorspiel

Dato: 29. januar, 16.30–18.00
StedSentalen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Før vi byr opp til utdanningsfest inviterer vi til et faglig vorspiel. På vorspielet skal vi blant annet se på noen funn fra Studiebarometeret, som legges frem samme dag. Det blir analyser, samtaler og god vorspielstemning.

Program kommer snart.

Utdanningsfest

Dato: 29. januar, 18.00–22.00
Sted: Sentalen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Vi feirer utdanningssektoren og alle de dyktige menneskene som er en del av den! Dette blir NOKUTs fjerde utdanningsfest i rekken, og tradisjonen tro blir det en kveld med spennende innslag, underholdning og tid for hyggelige samtaler. For å sikre den gode stemningen vil vi ha med oss Einar Tørnquist som programleder for kvelden.

Dørene åpner klokken 18.00 for mingling. 
Program på scenen fra klokken 19.00–20.30.

Det blir lett matservering etter programslutt. 
Festen er slutt klokken 22.00.

NOKUTs konferanse om høyere utdanning: (Re)Vurdering

Dato: 30. januar, 08.00–15.30
Sted: Radisson Blu Scandinavia, Holbergs gate 30, Oslo

På NOKUT-konferansen 2020 setter vi søkelyset på vurdering. Dette er et tema som engasjerer langt utenfor forelesningssalen, og som vi gleder oss til å løfte.

Mer informasjon og program kommer snart.


Betalingsinformasjon

Vi godtar kun kortbetaling. Når du har registrert alle opplysningene dine i påmeldingsskjemaet og trykker på Send inn, blir du sendt til Nets for betaling av konferanseavgiften. Du vil motta kvittering på e-post når betalingen er gjennomført. Det er denne kvitteringen som bekrefter at du er påmeldt.
NB! Dette gjelder bare hvis du melder deg på konferansen.

Påmeldingen er bindende etter at fristen er gått ut!

Les vilkår ved kansellering/andre betingelser

Påmelding

Ved påmelding samtykker du til at vi lagrer personopplysninger om deg til bruk for det aktuelle arrangementet. I etterkant hender det også vi sender ut et spørreskjema for evaluering av arrangementet. Opplysningene deles ikke med andre. Sjekk personvernerklæringen: www.nokut.no/personvern

Jeg deltar på:


Å betale

Total: 0 kr

Del med andre