Faglig vorspiel | Utdanningsfest | NOKUTs konferanse om høyere utdanning 2020

29. januar byr vi opp til både Faglig vorspiel og Utdanningsfest. Dagen etter følger vi opp med NOKUTs konferanse om høyere utdanning.


Opptak av NOKUT-konferansen

Se opptak av NOKUT-konferansen


Faglig vorspiel

Dato: 29. januar, 16.30–18.00
StedSentalen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Før vi byr opp til utdanningsfest inviterer vi til et faglig vorspiel. På vorspielet skal vi se på noen funn fra Studiebarometeret, som legges frem samme dag. I tillegg vil NOKUTs kvalitetsoppsummeringer presenteres for første gang.

For å prikke inn den gode vorspielstemningen skal vi også en utdanningssamtale med forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim, Norsk studentorganisasjon-leder Marte Øien, UiB-rektor og UHR-leder Dag Rune Olsen og Khrono-redaktør Tove Lie.

Utdanningsfest

Dato: 29. januar, 18.00–22.00
Sted: Sentalen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Vi feirer utdanningssektoren og alle de dyktige menneskene som er en del av den! Dette blir NOKUTs fjerde utdanningsfest i rekken, og tradisjonen tro blir det en kveld med spennende innslag, underholdning og tid for hyggelige samtaler. For å sikre den gode stemningen vil vi ha med oss Einar Tørnquist som programleder for kvelden.

Dørene åpner klokken 18.00 for mingling. 
Program på scenen fra klokken 19.00–20.30.

Det blir lett matservering etter programslutt. 
Festen er slutt klokken 22.00.

NOKUT-konferansen 2020: (Re)Vurdering

Dato: 30. januar, 08.00–15.30
Sted: Radisson Blu Scandinavia, Holbergs gate 30, Oslo

På NOKUT-konferansen 2020 setter vi søkelyset på eksamen og vurdering. Til konferansen kommer blant annet Arild Raaheim, professor ved UiB, og Anna Therese Steen-Utheim, seniorrådgiver ved BI. I tillegg vil vi høre flere eksempler på hvordan å tenke nytt rundt vurdering og diskutere hva som kan hindre innovativ vurdering.

Måten studentene vurderes på påvirker læringen dres. Universiteter og høyskoler blir ofte kritisert for å fokusere for mye på skriftlig avsluttende eksamen. Foregår det en utvikling vekk fra dette? Eller beholder vi eksamen og legger til tilbakemelding og veiledning underveis? Finnes det begrensninger i regelverket som hindrer overgang til nye og "bedre" vurderingsformer og innovasjon? Er NOKUT eller andre myndigheter en bremsekloss for innovasjon? Dette er spørsmål vi vet det er mye interesse for og mange meninger om. Vi gleder oss til å lære mer og ta debattene!
Se foreløpig program

Se også hva NOKUT har avdekket av faktorer for god eksamensutvikling gjennom arbeidet med nasjonale deleksamener.

Konferansen passer godt for deg som jobber med undervisning og vurdering, faglig ledelse eller studieadministrasjon.

Skal du overnatte i Oslo? Hvis du booker rom via denne lenken får du en gunstig pris hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, hvor konferansen avholdes.

Kvelden før konferansen lanserer vi årets Studiebarometer og arrangerer Utdanningsfest, en hyggelig og uformell feiring av hele utdanningssektoren. Arrangementet ledes av programleder og komiker Einar Tørnquist. Det vil du ikke gå glipp av!


Betalingsinformasjon

Vi godtar kun kortbetaling. Når du har registrert alle opplysningene dine i påmeldingsskjemaet og trykker på Send inn, blir du sendt til Nets for betaling av konferanseavgiften. Du vil motta kvittering på e-post når betalingen er gjennomført. Det er denne kvitteringen som bekrefter at du er påmeldt.
NB! Dette gjelder bare hvis du melder deg på konferansen.

Påmeldingen er bindende etter at fristen er gått ut!

Les vilkår ved kansellering/andre betingelser

Del med andre

  • Start:

  • Slutt:

  • Påmeldingfrist: