Utdanningsfest | NOKUTs konferanse om høyere utdanning 2019

30. januar byr vi opp til Utdanningsfest. Dagen etter følger vi opp med NOKUTs konferanse om høyere utdanning.

  • Sted:

  • Start:

  • Slutt:

  • Påmeldingfrist:

Se NOKUT-konferansen direkte

Direktesending 31. januar kl 09.00


Utdanningsfest

NOKUT mener at det er all grunn til å feire og vise frem det som skjer i norsk høyere utdanning. Vi innleder derfor NOKUTs konferanse om høyere utdanning med historiens tredje Utdanningsfest. En kveld viet til høyere utdanning og de som jobber sammen med studentene for å få til bedre utdanning – hver eneste dag. 

Utdanningsfest danner et viktig bakteppe for programmet konferansedagen 31. januar. Dette vil du ikke gå glipp av!

Festen ledes av Christian Mikkelsen fra NRKs Underholdningsavdelingen. Med oss har vi også tekstforsker Marte Blikstad-Balas, som kommer for å snakke om lesing, kildekritikk og digitalisering: "Vi lever i en verden full av informasjon, tekst og fake news. Vi har aldri lest mer enn vi gjør i dag, og det har aldri vært viktigere å være en god leser. Hvordan blir alle studenter kritiske lesere? Hva kan du som underviser i høyere utdanning gjøre for at studentene dine blir gode, kritiske lesere?"

Dato: 30. januar, 
Sted: Gamle museet, Oslo

Dørene åpner klokken 18:00 for mingling. 
Program på scenen fra klokken 19:00-20:00.
Det blir lett matservering etter programslutt. 
Festen er slutt klokken 22:00. 

NOKUTs konferanse om høyere utdanning

U.T.D.A.N.N.I.N.G.S.L.E.D.E.L.S.E

Alle snakker om det og alle vil mestre det, men de fleste syns det er vanskelig å få det til.

Rapporten til NIFU om utdanningsledelse fra 2016 konkluderer med at  "rollen som leder av studieprogram er uensartet og lite standardisert. Den utøves i et samspill med en rekke aktører og organer. Rollen kan i noen tilfeller ha mer karakter av koordinator enn leder, med begrenset innflytelse i faglige og administrative saker. Mangfoldet av roller kan reflektere en lederrolle med svak og utydelig forankring, men kan også like gjerne være et uttrykk for en fleksibel tilpasning til en kompleks virkelighet." 

Konferansen vil sette utdanningsledelse på dagsorden gjennom å se på helhet og sammenheng i studieprogram og hvordan vi følger opp og samarbeider med studenter. Vi vil vise frem, engasjere, provosere (?), samtale og diskutere med dere. Under konferansen vil vi vise frem kongstanker, men også gi konkrete tips og eksempler.

Innleder til konferansen er professor Paul Ashwin fra Lancaster University. Han skal blant annet snakke om kollegial tilnærming til studieprogramdesign. Innlegget hans har fått tittelen: Understanding Quality in terms of Transformative Curricula.

Personer med ansvar for studieprogram ønskes særlig velkommen.
Se hele programmet.

Konferansen strømmes.

Dato: 31. januar, 08.00–15.30
Sted
: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Hotell 

NOKUT har holdt av hotellrom på følgende hoteller 

Radisson Blue Scandinavia hotel
Oppgi koden NOKUT 

Thon Hotel Slottsparken 
Oppgi koden 300119NOKU

Thon Hotel Europa 
Oppgi koden 27527516


Betalingsinformasjon

Vi godtar kun kortbetaling. Når du har registrert alle opplysningene dine i påmeldingsskjemaet og trykker på Send inn, blir du sendt til DIBS for betaling av konferanseavgiften. Du vil motta kvittering på e-post når betalingen er gjennomført. Det er denne kvitteringen som bekrefter at du er påmeldt.
NB! Dette gjelder bare hvis du melder deg på konferansen.


Påmeldingen er bindende etter at fristen er gått ut (18. januar)!

Les vilkår ved kansellering/andre betingelser

Del med andre