NOKUT-frokost: Lansering av Studiebarometeret

Torsdag 11. februar legger NOKUT frem de nye resultatene fra Studiebarometer-undersøkelsen. Vi har spurt nesten 70.000 studenter ved norske høyskoler og universiteter om hvordan de opplever kvaliteten ved studiet sitt og hvilken innvirkning koronasituasjonen har hatt. Dette er den største nasjonale undersøkelsen om hvordan studentene har opplevd perioden med pandemien.

Resultatene fra undersøkelsen vil bli presentert av NOKUTs analysedirektør Ole-Jacob Skodvin og NIFU-forsker Elisabeth Hovdhaugen.

Presentasjonene etterfølges av en samtale mellom forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim, NSO-leder Andreas Trohjell, prorektor ved UiO Gro Bjørnerud Mo og NOKUT-direktør Kristin Vinje. De vil blant annet diskutere hvordan utdanningskvaliteten kan opprettholdes i disse utfordrende og uforutsigbare tidene.

Lanseringen blir strømmet på NOKUTs nettsider og Facebook-side. Sendingen starter 8.00 og varer i en time. Samtidig vil rapporten og resultatene fra undersøkelsen publiseres på NOKUT.no og Studiebarometeret.no.

Studiebarometeret gjennomføres hvert år med 2.- og 5. års-studenter fra alle norske universiteter og høyskoler. Dette er den åttende gang den gjennomføres. Koronadelen av Studiebarometeret er laget i samarbeid med NIFU og vil inngå i NIFUs undersøkelse av konsekvenser av pandemien ved norske universiteter og høyskoler.

Del med andre

  • Tid:

    -