NOKUT-frokost: Kvalitet i digital undervisning

Endelig har vi gleden av å invitere til NOKUT-frokost igjen! Tirsdag 25. august tar vi et dypdykk i digital utdanningskvalitet.

På frokostmøtet vil vi høre om hvordan høyskolene og universitetene sikrer at studentene får den utdanningskvaliteten de har krav på når undervisningen i større grad er digital og skjer i andre former enn normalt. Hvilke erfaringer kan vi ta med oss fra våren? Hvordan tas det nye studentkullet imot? Og hvem har ansvaret for å sikre at kvaliteten er på det nivået det skal være?

Det blir innledninger av Morten Brekke (viserektor ved UiA), Ole-Jacob Skodvin (analysedirektør i NOKUT) og Espen Solberg (forskningsleder ved NIFU). Vi skal også høre fra en underviser og en student fra sykepleiestudiet på VID, som skal si litt om hvordan de løser undervisningen i koronatider. Møtet avsluttes med en panelsamtale med Morten Brekke, Gro Bjørnerud Mo (prorektor ved UiO), Øystein Lund (fungerende NOKUT-direktør) og Andreas Trohjell (NSO-leder).

Frokostmøtet finner sted på Kulturhuset i Oslo og det blir også tilrettelagt for digital deltakelse. Da det er begrenset kapasitet på Kulturhuset er det viktig at alle som ønsker å komme husker å melde seg på via påmeldingsskjemaet.

Frokost serveres fra 7.30 og møtet varer fra 8.00 til 9.30.

Sted: Kulturhuset og via strømming

PS: Du trenger ikke å melde deg på for å følge arrangementet via strømming.
Følg gjerne med i arrangementet på Facebook, der vil vi dele relevant informasjon og lesestoff i ukene frem til frokostmøtet.

Del med andre